Bildbeskrivning

AC Branding, vilka är vi?

AC Branding är ett tryckeri som trycker alla möjliga håra och mjuka produkter, allt från pennor till väskor,plastmappar och skyltar. Vi broderar även textil som tex keps handdukar pikétröjor med mera!

Vi vänder oss i första hand till företag inom profilreklam och kontorsmaterial. Vår affärsidé är att ha så många tekniker som möjligt under samma tak för att slippa leveranser mellan flera olika tryckerier Samt kunna erbjuda tjänster som sampackning och inslagning av presenter med mera. 

Vi tillhandahåller även i samarbete med några av dom ledande grossisterna i branschen ett lager av hårda och mjuka produkter för expressleveranser.


Vi kommer gärna och berättar med om våra produkter och tjänster!


AC Branding, tidigare Lidingö Silkscreen AB har bytt namn och flyttat!


Huvudanledningen till flyttning är att den fastighet vi tidigare varit inhysta i är underrivningshot och inga garantier för ersättningslokal fanns. En annan anledning är att våra tidigare lokaler var relativt gamla och vi behövde förnya oss. Vi har nu flyttat in i helt nyrenoverade, ljusa och trevliga lokaler anpassade för vår verksamhet.


I samband med flyttningen passar vi på att byta namn då företaget, som startade på Lidingö, inte längre har någon anknytning till Lidingö och dessutom hamnar längre därifrån.


Vi utökar dessutom även vår verksamhet inom flera förädlingsområden! Verksamheten påverkas inte av flytt och namnändring. Vi fortsätter som tidigare att producera screen-, textil-, tampo- och digitaltryck. Vi kan också erbjuda paketlösningar där vi ansvarar för anskaffning av material, textilvaror o dyl inklusive tryckning och distribution av färdiga produkter.


NYHET: Vi har utökat med brodyr! Hör av er till oss för mer information.


Med vänliga hälsningar


Anders Bandling med personal


Telefon: 08-6642630

Email: order@acbranding.se